Allt du behöver veta om en trekant

Enda sen pornografi branschens begynnelse så har tanken att ha sex med en extra person samtidigt förrutom sin partner varit en väldigt upphetsande tanke för både män och kvinnor. Det har alltid funnits olika stereotyper kring ämnet och väckt olika tankar hos folk. En stereotyp är att män är mer intresserade av trekanter än kvinnor över lag.

Vems fördel är det till?

Det finns två möjliga uppställningar att ha en trekant, den ena är med två kvinnor och en man eller tvärtom, en kvinna med två män. Såklart vill män så som kvinnor också få ut det mesta utav dessa samlag och därför vill oftast män ha trekant med två kvinnor likaså som kvinnor oftast vill ha trekant med två män. Denna typ av samlag förekommer även bland par som är i förhållande. De är mer omtänksamma och försiktiga med denna fantasins genomförsel. Det visar sig i en brittisk forskning att är det mer vanligt bland yngre par och att de oftare har trekant än folk från de äldre generationerna, speciellt om de är i ett förhållande.

Sex i trekant

Vem vill ha trekant? Vem passar det bäst?

Om det är två män och en kvinna inom trekanten så är denna metoden mest passande för kvinnan. Det finns så många gratis sexvideon på nätet med även många som demonstrerar trekanter där det oftast är till de kvinnliga deltagarnas fördel. Många kvinnor är företagsamma och gillar när den ena mannen penetrerar vaginalt medan den andra penetrerar analt samtidigt på dem, detta är drömmen för alla män. Män är generellt också mer intresserade och tända av tanken av att ha trekant med två kvinnor varav åtminståne en av dem är en främmande kvinna. Om ett par tar in en tredje person som är en man är det med stor sannolikhet den kvinans önskemål, men det finns även vissa som vill överraska deras pojkvän eller man med denna gesten.

Vem ska man bjuda in som tredje part?

Bland kvinnor som lever i förhållande så är denna formen av samlag inte så populärt då de har svårt för att tänka sig ha trekant med deras partner och en annan kvinna, samtidigt som män inom äktenskap fantiserar om det ofta. Många av dessa män vill gärna skaffa lycka till deras hustrun med detta och inte bara för deras egna skull. Detta är såklart också något som kräver mycket kommunikation, men de flesta forskningar visar tydligt att i de flesta fallen är det på grund av männens önskan att ett par bjuder in en tredje kvinna eller man i deras sovrum och inte enligt kvinnans önskemål. Den första tanken brukar oftast vara att invitera en bekant som båda delarna känner väl och på detta sätt utesluta eventuella överraskningar. Det är dock ganska svårt att veta om denna människan är intresserad eller inte. Det krävs rätt mycket sondering innan man kan fråga eftersom man inte bara kan ställa frågan rakt ut då man inte vill ta chansen att förlora en vän. Sanningen är att det kan vara riktigt svårt att hitta någon som skulle vilja vara delaktig i något sådant med ett annat par. Man skulle kunna tro att det är lätt då det finns många erotiska webbsidor, och dejtingsajter specialiserade för just dessa situationer, men man bör vara väldit försiktig på dessa hemsidor, vem man släpper in i sin säng. För de som kräver kännslor och intelligens har det ännu svårare för sig att hitta någon lämplig person. De som bara vill få det gjort och vara över det har det mycket lättare.

Vi har hört talas om par som kom överrens om att de skulle testa på och ha en trekant, men det tog för mycket tid innan det blev av. De försökte med att dejta, de bjöd in bekanta, de registrerade till olika fetish- och dejtingsajter, och till slut hamnade de hos en professionell person som de kunde genomföra upplevelsen med. De försökte så länge att de nästan gav upp, de tyckte att deras förväntningar och verkligheten var för långt bort ifrån varandra.

Ska man då inte ens försöka?

Det är svårt att ge råd i detta ämnet, men om det angår yngre personer eller folk som inte är i förhållanden så ska det inte betyda några problem, då är det bara att testa på om man känner att det är det man är sugen på eller om man bara vill töja på sina sexuella gränser. Är man i förhållande och har varit i förhållande länge så bör man vara väldigt försiktig med att prova gruppsex eller trekant eftersom det kan leda till avundsjuka som kan ha en negativ effekt på förhållandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s